• Ingrediënten

  Het begint natuurlijk met de ingrediënten. Niet alleen is alles 100% natuurlijk, we maken daarbij gebruik van de laatste inzichten die de wetenschap te bieden heeft.

 •  

  Productieproces

  Na 20 jaar testen en aanpassen hebben we een uniek technisch procedé geperfectioneerd waarbij de moleculaire structuur in balans blijft, ingrediënten "in leven" blijven en hun volledige potentieel benut wordt.

  Lees meer
 •  

  Biobeschikbaar & Actief

  Tot slot onderscheiden we ons door een buitengewoon percentage actieve ingrediënten te gebruiken en dat we ervoor zorgen dat de ingrediënten ook daadwerkelijk zo effectief mogelijk op te nemen zijn voor de huid.

  Lees meer

Pijler 1

Ingrediënten

100% Natuurlijk & Onbewerkt

Wij geloven in de kracht van de natuur. Daarom zijn 100% van de ingrediënten die we gebruiken natuurlijk, vegan en zoveel mogelijk biologisch of zelfs in het wild geplukt.

We gebruiken alleen veilige, bewezen en gepubliceerde ingrediënten in effectieve percentages, die echte klinisch bewezen resultaten leveren. Elk ingrediënt dat we gebruiken is uitgebreid onderzocht door ons team.

/// Stamcelextracten
/// Koudgeperste Oliën
/// Pure CO2 Extracten
/// Mineraalpeptiden
Maar we gaan verder

Om een optimale effectiviteit te bereiken is alleen natuurlijk zijn echter niet genoeg. Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van de vooruitgang die de wetenschap van de natuurlijke cosmetica heeft doorgemaakt.

Samenwerking tussen natuur en wetenschap

Deze wetenschap toont aan dat ingrediënten zoals Plantenstamcellen, Mineraalpeptiden, Fruitenzymen, Microgecapsuleerde Vitaminen, Probiotica, maar ook biotechnologische concepten zoals bijvoorbeeld fermentatie, liposoom afgiftesystemen of CO2-extractie de laatste stap zijn voor écht effectieve huidverzorging.

Stamcellen

Supercharge je huid

We maken gebruik van stamcellen van Lotusbloem, Argan, Saffraan, Appelpit, Blauwe bes, Druivenpit, Sojaboon en Acaibes.

Stamcellen zijn geen levende cellen en kunnen geen menselijke stamcellen regenereren. In plaats daarvan leveren ze een extreem hoge concentratie antioxidanten. Wanneer ze plaatselijk worden aangebracht, activeert het de zelfvernieuwing in de menselijke huid. Dit effect wordt nog versterkt door de interactie van hoge percentages polysacchariden, fytosterolen, aminozuren.

Tot 1000 keer effectiever

De cellen worden geëxtraheerd uit planten en vervolgens in een laboratorium gegroeid om hun moleculaire kracht letterlijk 1000 keer of meer te vermenigvuldigen. Dankzij deze concentratie kan het ingrediënt een extreem hoge dosis actieve stoffen leveren.

Het brengt het beste van de natuur en wetenschap samen!

Intelligente Micro-Capsules

Liposoom Afgiftesysteem

In bijna alle producten maken we gebruik van liposoom afgiftesystemen. Van Retinol en Vitamine C, tot CoQ10 en Cafeïne.

De effectiviteit van huidverzorgingsproducten hangt niet alleen af van de actieve stoffen in dat product, maar ook van het vermogen van deze stoffen om diepere lagen van uw huid te kunnen bereiken. Daarom is het een uitdaging om actieve ingrediënten op de juiste manier in de huid te brengen.

Liposomen zijn nanodragers

Ze werden voor het eerst ontwikkeld voor medicinale doeleinden om het geneesmiddel in de cel af te leveren. Toegepast op de huid zorgen liposomen ervoor dat voedingsstoffen de juiste huidlagen bereiken en in de cellen worden opgenomen.

Ze zijn natuurlijk en biologisch afbreekbaar, waardoor ze veilig zijn voor de huid.

Voordelen van Liposomen

Effectief in elke huidlaag

De meeste crèmes kunnen alleen de buitenste laag van de huid beïnvloeden. Dit kan verlichting bieden op korte termijn van problemen zoals droge huid, maar het zal niet in staat zijn om het onderliggende probleem op te lossen. Liposomen zijn in staat om voedingsstoffen in diepere huidlagen af te leveren, waardoor het onvergelijkbaar veel beter werkt.

Time-Release Technologie

Wanneer ingrediënten de huidcellen bereiken, worden ze gemetaboliseerd. Deze actieve ingrediënten blijven werkzaam tot de stofwisseling is voltooid. Om deze reden bieden huidcrèmes voordelen van korte duur. Wanneer de actieve ingrediënten echter worden ingekapseld door liposomen, komen ze pas vrij wanneer ze de gewenste huidlaag bereiken. Het voordeel is dat de voedingsstoffen niet worden verspild en in een langzaam tempo worden gemetaboliseerd om maximale resultaten te bereiken.

Algen

De superfoods van de zee

Algen zijn een belangrijk component in veel van onze producten. Zo gebruiken we Astaxanthine, Sneeuwalg, Zeedruif, Plankton, Elkhorn zeemos, Kelp, Bloedregenalg, Spirulina en Wakame!

Vergeleken met planten op land bevatten algen 10 keer meer waardevolle verbindingen, waaronder fucoxanthine, polysacchariden, polyfenolen en fucosterolen, die allemaal waardevolle ontstekingsremmende, antioxiderende, antibacteriële en verouderingsremmende eigenschappen hebben.

Dit is vooral te danken aan het vermogen van algen om zware omstandigheden als hitte, kou, ultraviolette straling en zoutgehalte te overleven. Om zich aan te passen aan de fysiologische veranderingen van hun omgeving hebben algen hun structuur en metabolisme geëvolueerd.

Zo hebben zeewieren die te maken hebben eb dikke celwanden met beschermende lagen om te voorkomen dat ze uitdrogen. Hierdoor produceert het UV-werende verbindingen, die fungeren als krachtige antioxidanten.

// Astaxanthine //
// Sneeuwalg //
// Zeedruif //
// Plankton //
// Elkhorn Zeemos //
// Kelp //
// Bloedregenalg //
// Spirulina //
// Wakame //
Mineraalpeptiden

Het fundament van de huid

We gebruiken mineraalpeptiden van Koper, IJzer, Magnesium, Zink, Silica

Voor een goede werking van de huid is het van cruciaal belang dat deze een optimaal niveau aan mineralen behoudt.

Mineralen zijn de fundamentele bouwstenen van de huid. Hoe belangrijk vitaminen, aminozuren en eiwitten ook zijn, ze kunnen niet goed worden verwerkt en opgenomen zonder de juiste mineralenbalans.

Biobeschikbaar

De mineralen ondergaan een fermentatieproces om de bioactiviteit te vergroten. Het proces verandert de chemische structuur van mineralen, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden herkend en gebruikt door de huid.