Science Based Natural Skincare

Er zijn tegenwoordig duizenden merken die "natuurlijke" huidverzorging maken. Wij gaan verder. Onze producten zijn zuiverder, minder bewerkt en hebben een ongeëvenaarde effectiviteit.

Wij geloven in de samenwerking tussen natuur en wetenschap om perfectie te benaderen. Maar hoe bereiken we dit?

Twee factoren zijn hierin van belang:

1: De ingrediënten

2: De wijze waarop deze bewerkt worden.

100% Natuurlijke Ingrediënten

Wij geloven in de kracht van de natuur. Daarom zijn 100% van de ingrediënten die we gebruiken natuurlijk, vegan en zoveel mogelijk biologisch of zelfs in het wild geplukt.

We gebruiken alleen veilige, bewezen en gepubliceerde ingrediënten in effectieve percentages, die echte klinisch bewezen resultaten leveren. Elk ingrediënt dat we gebruiken is uitgebreid onderzocht door ons team om ervoor te zorgen dat de resultaten echt zijn.

Maar we gaan verder

Om een optimale effectiviteit te bereiken is alleen natuurlijk zijn echter niet genoeg. Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van de vooruitgang die de wetenschap van de natuurlijke cosmetica heeft doorgemaakt.

Deze wetenschap toont aan dat ingrediënten zoals vitaminen, peptiden, ceramiden, enzymen, probiotica, hyaluronzuur en plantenstamcellen, maar ook biotechnologische concepten zoals bijvoorbeeld fermentatie, CO2 extractie of liposoom-afgiftesystemen de laatste stap zijn voor écht effectieve huidverzorging.

Aandacht voor de moleculaire structuur

Naast de intrinsieke eigenschappen van de ingrediënten is het ook belangrijk om te kijken wat er op moleculair en niveau gebeurt als je de ingrediënten verwerkt tot een product. Het beschadigen van de ingrediënten tijdens de verwerking kan de moleculaire structuur van de ingrediënten namelijk aantasten en de goede eigenschappen verminderen.

Doorgaans worden ingrediënten verhit en gemengd op hoge snelheid, waardoor de moleculaire lading verandert, of er worden stabilisatoren of emulsificatoren toegevoegd. Beide opties tasten de kwaliteit van het eindproduct aanzienlijk aan.

Na 20 jaar geperfectioneerd

Na 20 jaar testen en aanpassen hebben we een technisch procedé geperfectioneerd waarbij we de mengsnelheid en -temperatuur laag houden zonder emulsificatoren of stabilisatoren toe te voegen.

Hierdoor wordt de integriteit van de ingrediënten niet aangetast en blijft de moleculaire balans ongewijzigd. Wat overblijft is een ongeëvenaard puur en effectief product, met respect voor mens en natuur gemaakt!

Voor alle huidtypes

Problemen met de huid, zoals een droge of vette huid, zijn symptomen van een huid die niet in optimale conditie is. De gezondheid van de huid moet worden aangepakt door gebruik van de beste ingrediënten die de natuur en wetenschap in samenwerking te bieden hebben.

Daarom specificeren we niet voor een droge, vette of andere huid. Wij richten ons puur op de formules zelf en de huidproblemen voor alle huidtypes.

Een boom voor elk product

We werken samen met Tree-Nation om voor elk verkocht product een boom te planten.

Via een email die je na jouw bestelling ontvangt is vervolgens te zien waar ter wereld jouw boom precies wordt geplant!